Fogyásra


fogyásra kalóriatáblázat fogyáshoz

Nem véletlen, hogy a fogyásra, kesernyés ízű gyömbér már a középkorban jelentős szerepet töltött be a fűszer-kereskedelemben, de gyógynövényként, a kínai orvoslásban is ugyanúgy alkalmazták különböző betegségek, például gyomorpanaszok, hányinger, rosszullét és megfázás esetén, mint fogyókúrás csodaszerként.

A gyömbér jellegzetes gyors fogyás és ízét gingerol- saogaol- és a zingerontartalma adja, amelyek igen hatékonyan serkentik emésztést, gyulladáscsökkentő hatásuk révén segítenek megszüntetni az emésztőrendszerben kialakult gyulladásokat, amelyek az emésztés lassulásáért felelősek lehetnek.

Hogyan segíti a fogyást a gyömbér?

fogyásra 4 órás fogyókúra

A gyömbérben található vegyületek bizonyítottan segítik a súlyvesztést azáltal, hogy serkentik az emésztést, és elveszik az étvágyat - állapította meg a The Journal of Science and Food Agriculture túlsúlyos egereken végzett kísérlete. A fogyásra szerint fogyásra túlsúlyos rágcsálók egy hónapon keresztül kaptak gyömbérport.

fogyásra 3 nap alatt fogyni

A kutatók megállapították, hogy az egerek súlya 30 nap utána jelentősen csökkent, javult a vércukorszintjük, és egyéb egészségügyi, pozitív változás is bekövetkezett náluk.

Egy másik, ban megjelent japán tanulmány szerint a gyömbér egyik hatóanyaga, a csípősséget adó zingeron megakadályozta az elhízást azoknál a patkányoknál, akiket fogyásra fogyásra ételekkel tápláltak.